HomeKıbrısMeteoroloji uyardı: Sağanak bekleniyor

Meteoroloji uyardı: Sağanak bekleniyor

Meteoroloji Dairesi, bugün ülke genelinde yer yer sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Dairenin 14-20 Haziran tarihlerini kapsayan hava tahmin raporuna göre, bölge genellikle alçak basınç sistemiyle sıcak ve nispeten nemli havanın etkisinde olacak. Ancak bugün, üst atmosferdeki serin ve nemli hava etkili olacak.

ÖĞLE SAATLERİNDE YAĞIŞ BEKLENİYOR

Özellikle bugün öğle saatlerinde iç kesimlerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sabah saatlerinde ise yer yer sis görülebileceği belirtildi.

SICAKLIKLAR YÜKSEK SEYREDECEK

Hava sıcaklıklarının iç kesimlerde 35-38°C, sahil bölgelerinde ise 29-32°C arasında değişeceği öngörülüyor. Rüzgarın ise güney ve batı yönlerden orta kuvvette eseceği bildirildi.

Meteoroloji Dairesi yetkilileri, ani yağışlara karşı vatandaşların ve özellikle sürücülerin dikkatli olmasını istedi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

English
Exit mobile version