Pazar, Mayıs 4, 2025
Google search engine
Ana SayfaSON HABERLER, SPORGalatasaray, Sivasspor'u rahat geçti

Galatasaray, Sivasspor’u rahat geçti

Süper Lig’de 2024-2025 sezonunun heyecanı sürüyor.

Ligin 34. hafta mücadelesinde Okan Buruk’un çalıştırdığı lider Galatasaray ile Rıza Çalımbay yönetimindeki Sivasspor, hakem Ozan Ergün’ün düdük çaldığı maçta Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde karşı karşıya geldi.

5 gole sahne olan kritik müsabaka Galatasaray’ın 4-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.

GALATASARAY, 4 GOLLE GÜLDÜ

Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri 9. dakikada Lucas Torreira, 15 ve 31. dakikalarda Victor Osimhen ve 21. dakikada Barış Alper Yılmaz attı.

Sivasspor’un tek golü 33. dakikada Rey Manaj’dan geldi.

OSIMHEN’DEN KARİYER REKORU

Galatasaray’da iki gol atan Victor Osimhen, bu sezon 33 gole ulaştı ve kariyerindeki en golcü sezonuna ulaştı.

GALATASARAY, PUANINI 83 YAPTI

Bu sonucun ardından Galatasaray, ligde 83 puana yükseldi ve takipçisi Fenerbahçe’nin Beşiktaş ile oynayacağı derbiyi beklemeye geçti. Sivasspor, 34 puanda kaldı.

SIRADAKİ MAÇLAR

Galatasaray, ligin bir sonraki haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Sivasspor, ligin bir sonraki haftasında sahasında Bodrum FK’yı konuk edecek.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -
Google search engine

En Popüler