Salı, Haziran 10, 2025
Google search engine
Ana SayfaRum BasınıEski lider Anastasiadis, gazeteci Makarios Drusiotis’in iddiaları ile ilgili ifade verdi!

Eski lider Anastasiadis, gazeteci Makarios Drusiotis’in iddiaları ile ilgili ifade verdi!

İFADE SÜRECİ ÜÇ GÜN SÜRECEK

Alithia gazetesi, Yolsuzlukla Mücadele Birimi tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde Anastasiadis’in dün ifade verdiğini, ifade sürecinin bugün, yarın ve cuma günü de devam etmesinin beklendiğini yazdı.

“İFTİRALARLA MÜCADELE BAŞLADI”

İfade sonrası kısa bir açıklama yapan Anastasiadis, “Dün, popülizm, nihilizm, kötü niyetli iftiralar ve intikamcı gazeteciliğin tasfiye sürecinin başladığı gün oldu” dedi. Bu açıklamanın ardından başka bir yorum yapmayacağını belirtti.

“İFTİRACI” KİTABIYLA YANIT VERDİ

Gazeteci Drusiotis’in “Mafya Devlet” kitabında yönelttiği suçlamalara karşı kısa süre önce “İftiracı” isimli bir kitap kaleme alan Anastasiadis’in, ifade sürecinde bu kitabı da belge olarak sunduğu bildirildi. Fileleftheros gazetesi, Anastasiadis’in avukatı Achilleas Emilianidis eşliğinde ifade verdiğini aktardı.

SORUŞTURMA SİYASİ GÜNDEMDE YANKI UYANDIRDI

“Mafya Devlet” kitabı, özellikle Rum yönetimi içindeki çıkar ilişkileri ve yolsuzluk iddiaları nedeniyle büyük yankı uyandırmış, kamuoyunda geniş tartışmalara neden olmuştu. Soruşturmanın seyri, sadece hukukî değil, aynı zamanda siyasi sonuçlar da doğurabilir.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -
Google search engine

En Popüler