Çarşamba, Nisan 30, 2025
Google search engine
Ana SayfaKıbrısÖzersay, Alkollü Bebek Maması skandalı hakkında açıklamalarda bulundu

Özersay, Alkollü Bebek Maması skandalı hakkında açıklamalarda bulundu

Özersay, konunun takipçisi olduklarını ve süreci bilgi edinme hakkı kapsamında izlediklerini vurguladı.

“ADLİ TIP RAPORU LEFKOŞA POLİSİ’NE ULAŞTI”

Kudret Özersay’ın açıklamasına göre, Türkiye Cumhuriyeti Adli Tıp Kurumu’ndan beklenen rapor 4 Mart 2025 tarihinde Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne ulaştı. Rapora ilişkin ilk resmi bilgilendirme, Polis Genel Müdürlüğü tarafından yapıldı.

“POLİS DOSYAYI BAŞSAVCILIĞA SUNMAYA HAZIRLANIYOR”

Polisin verdiği bilgiye göre, adli tıp uzmanı tarafından hazırlanan otopsi sonuç raporu doğrultusunda bir dosya oluşturulmakta. Bu dosya, yakında KKTC Başsavcılığı’na hukuki mütalaa için sunulacak.

Polis açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Alınacak görüş doğrultusunda tüm sorumlular aleyhinde gerekli işlemler yapılacaktır.”

“UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ”

Kudret Özersay, yaptığı açıklamada, konunun peşini bırakmayacaklarını bir kez daha yineledi:

“Kimsenin unutmasına ve unutturmasına izin vermeyeceğiz, kamuoyunu da bilgilendirmeye #devam edeceğiz.”

Skandalın ilk ortaya çıkmasının ardından Halkın Partisi, olayın ihmaller zinciriyle gerçekleştiğini savunmuş ve polis ile ilgili kurumlara resmi şikayette bulunmuştu.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -
Google search engine

En Popüler