Pazar, Haziran 8, 2025
Google search engine
Ana SayfaKıbrısKöy pazarı ve hediyelik eşya stantları açık olacak

Köy pazarı ve hediyelik eşya stantları açık olacak

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 2. Selim Park Kompleksi’nde gerçekleşecek şenlik, 31 Mayıs Cumartesi ve 1 Haziran Pazar günleri saat 15.00’te başlayacak.

-Şenlik Programı

Şenlik kapsamında, 31 Mayıs Cumartesi günü “Kültürümüzle Çocuklarımızı Buluşturma Günü” olarak planlandı.

Çocukların eğlenceli vakit geçirmesi için ücretsiz şişme balon üniteleri ve yüz boyama atölyelerinin kurulacağı şenlikte, 16.00-18.00 saatleri arasında sele sepet, koza işi ve Has-Der tarafından düzenlenecek çocuk oyunu atölyeleri yer alacak.

Kıbrıs’ın unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunlarının canlandırılacağı etkinlikler 17.00-19.00 saatleri arasında yapılacak, saat 18.00’de ise Ece & Engin sahne alacak.

-Pazar günü “Eğlence Günü” temasıyla kutlanacak

1 Haziran Pazar günü şenlik, “Eğlence Günü” temasıyla devam edecek. Saat 15.00’te başlayacak etkinliklerde, 16.00-18.00 saatleri arasında geri dönüşüm ve el sanatları atölyeleri düzenlenecek.

Dervişe Güneyyeli Kutlu’nun masal dinletisi saat 18.00’de miniklerle buluşacak. Şenliğin finalinde saat 19.00’da Retro Çalgıcıları sahne alacak.

-Köy pazarı ve hediyelik eşya stantları açık olacak

Yöresel lezzetlerin ve el sanatlarının sunulacağı Cittaslow Köy Pazarı ile hediyelik eşya stantları da şenlik boyunca ziyaretçilere açık olacak.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -
Google search engine

En Popüler