Bazı okullarda bugün grev var İçeriği Görüntüle
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Cuma gecesi Suriçi bölgesinde faaliyet gösteren restoran ve barlara yönelik kapsamlı denetim gerçekleştirildi. Denetime Gazimağusa Kaymakamlığı müfettişleri, belediyeye bağlı Zabıta Birimi ekipleri, Sağlık Birimi personeli ile Gazimağusa Polis Müdürlüğü personeli katıldı.
Toplam 10 iş yerinde yapılan kontrollerde izin belgeleri, hijyen ve sağlık koşulları ile alkol satış izinleri ayrıntılı şekilde incelendi. İşletmelerin yasal yükümlülüklerini yerine getirip getirmediği titizlikle denetlendi.
Denetimler sonucunda 3 iş yerine eksik izin belgesi ile yetersiz hijyen ve sağlık koşulları nedeniyle ihbar verilerek cezai işlem uygulandı. Ayrıca işletmelerde tespit edilen tarihi geçmiş ürünler ekipler tarafından müsadere edilerek gerekli yasal süreç başlatıldı.
GÜNDEM
16 Şubat 2026GÜNDEM
16 Şubat 2026SPOR
16 Şubat 2026SPOR
16 Şubat 2026GÜNDEM
16 Şubat 2026GÜNDEM
16 Şubat 2026SPOR
16 Şubat 2026
1
Başbakan Üstel'den Erdoğan'a teşekkür
708 kez okundu
2
Ertuğruloğlu'ndan Kenan Atakol'un vefatı dolayısıyla taziye mesajı
280 kez okundu
3
Savaşan: Her türlü şiddete karşı birlikte hareket etmek zorundayız!
222 kez okundu
4
Falyalı Suikast Davasında Şok Karar: Beraatler Bozuldu
201 kez okundu
5
Oğuz: Suç örgütlerine asla taviz vermeyeceğiz!
171 kez okundu